Ophalen of bezorgen

Alle koi die in het najaar/winter worden gewonnen op de veiling mogen gratis overwinteren tot het voorjaar (april/mei)

Snel genieten van uw koi

Nadat jij een veiling heeft gewonnen wilt je zo snel mogelijk genieten van uw aangekochte koi. Je kunt er voor kiezen om uw koi op te halen of om deze te laten bezorgen.

Uw koi ophalen

Je kunt de gewonnen koi ophalen tijdens het seizoen ( april tot oktober) tijdens onze openingsdagen bij MF Koi. Klik hier voor onze actuele openingstijden. Heb je meerdere koi gewonnen, Is het wel fijn als je van te voren aangeeft wanneer je de koi komt ophalen.

Wij zorgen ervoor dat de koi goed verpakt wordt. Wij controleren ook wekelijks het waterkwaliteit en of ze vrij zijn van parasieten. Mocht er onverhoopt toch een parasiet op zitten op de dag dat je de koi komt ophalen, nemen wij contact met jou op. En maken wij hiervoor een nieuwe afspraak.

Uw koi laten bezorgen, hoe werkt het?

Als je aangeeft dat je de koi bezorgd wilt hebben, dan plannen wij een dag/avond met u in wanneer wij de koi komen bezorgen.
Zodat de koi ook in ontvangst genomen kan worden als wij de koi bezorgen.
Voor eventuele bezorging in Nederland komt er 20 euro per adres bij. In België komt er 70 euro per adres bij.

Wij nemen van te voren een afstrijken om te kijken of ze parasiet vrij zijn, mocht dat onverhoopt niet geval zijn starten wij meteen een passende behandeling. En nemen wij contact met jou op voor een nieuwe afspraak. De welzijn van de koi staat voorop.

De koi wordt zorgvuldig ingepakt in een dubbele zak en voldoende pure zuurstof en in een ( tempex ) doos.