Hoe werkt de veiling?

Bij de veiling koop je, je Siervis / Koi heel makkelijk en veilig. Alle Koi beginnen met een startprijs (meestal €1,- euro). Iedereen kan meebieden totdat de veiling is gesloten. Alleen daarvoor heb je wel een account nodig, zonder account kan je niet meebieden op de koi.

Een account aanmaken is zo geregeld.

Iedere bezoeker kan alle koi bekijken, zowel de details als de geboden prijs. Wil je meebieden op een koi, dan hebt je een account nodig. Als je 18 jaar of ouder bent, mag je een account aanmaken op onze veilingsite. Het aanmaken van een account is zo gebeurd. Nadat je een account hebt aangemaakt, kan het bieden beginnen en bieden op de koi die je graag wilt winnen.

Je kan je biedingen volgen doordat bij de biedingen je eerste letter en laatste letter bij de biedingen staan.

Maak een account en start met bieden

Wanneer is de veiling gesloten?

Onder iedere veilingkavel staat een timer hier kun je zien hoelang de veiling nog duurt, wordt er binnen 5 minuten voor afloop van de veiling nog geboden, dan wordt na elk bod de timer weer op 5 minuten gezet. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid zijn of haar laatste bod uit te brengen. Als je een veiling hebt gewonnen dan ontvangt je hierover een email.

Afhalen gewonnen Koi?

Op afspraak of tijdens onze vaste openingstijden kan je je koi ophalen. Er is een beperkte opvangruimte voor geveilde koi dus kom deze uiterlijk 14 dagen na aankoop ophalen of maak hierover een afspraak of plan een bezorging met ons in, Nederland voor 20 euro en België voor 50 euro. Wanneer in de winterperiode een koi gewonnen is mag deze kosteloos blijven zwemmen tot 1 april. Mocht de koi toch langer bij ons zwemmen naar 1 april komt er € 2,50 per week bij.

Géén bijkomende kosten

Als je de veiling hebt gewonnen dan is het bedrag van je laatste bod de prijs die voor de koi wordt betaald. Deze prijs is inclusief BTW en vrij van andere kosten zoals b.v. administratiekosten, veilingkosten enz.